Påsk 2021

Skärtorsdagen 

Under skärtorsdagen kommer vi att publicera en förinspelad Getsemanestund som du kan hitta via vår Youtube-kanal eller hemsida. 

Men då vi även är många som längtar efter att få fira nattvard tillsammans vill även bjuda in till en enkel (och Corona-anpassad) nattvardsandakt i kyrkan. På grund av att rådande restriktioner endast tillåter samlingar med max 8 deltagare kommer du att behöva anmäla dig till denna. Det gör du antingen genom att klicka på länken nedan eller kontakta Annie. Du kan med fördel ta del av den förinspelade Getsemanestunden innan du kommer till kyrkan och deltar i nattvarden. 

I ett första skede kommer det att finnas två tider att välja mellan, kl. 18 och 18:30. Skulle dessa bli fullbokade så kommer fler tider att läggas till, till dess att alla som vill få vara med och fira nattvard har fått göra det.

Långfredagen 

Under hela påskveckan kommer det att finnas en korsvandring uppsatt i kyrksalen. Har du nycklar till kyrkan är du välkommen att gå den när du vill. Men på långfredagen vill vi bjuda in till Öppen kyrka och korsvandring kl. 10-12.

Till den här samlingen vill vi gärna bjuda med alla barn. Alla bibeltexter kommer att finnas att läsa i en lite enklare översättning som passar de lite yngre. 

Har du inte möjlighet att vara med på korsvandringen i kyrkan så kommer vi även att lägga upp en förinspelad långfredagsgudstjänst på vår Youtube-kanal och hemsida.

Påskdagen 

Påskdagsgudstjänst vill vi fira tillsammans! Vi har blivit vana vid förinspelade gudstjänster, men på påskdagen vill vi fira gudstjänst tillsammans och på grund av rådande restriktioner blir det över GoogleMeet kl 11. Du ansluter helt enkelt via Kyrkfika-länken som du antingen hittar nedan eller startsidan:

Gudstjänsten avslutas med kyrkfika, så se till att ha kaffet färdigt i en termos tillsammans med något gott att äta för slutet av gudstjänsten. 

Har du inte möjlighet att vara med på den digitala gudstjänsten så kommer vi även på påskdagen att lägga upp en förinspelad gudstjänst på vår Youtube-kanal och här på hemsidan.