Dagläger 5-7 augusti 2021

Tre dagar fyllda med Gud, sand i håret och absurt bra häng. Mössebergsgården i Falköping, Equmeniakyrkan i Tibro och Värsås Missionskyrka är redo att ta emot dig. Allt som behövs är att hålla tummarna för bra väder och att du hänger med!

5 augusti är vi i Falköping, 6 augusti i Värsås och 7 augusti i Tibro. Dagarna börjar på plats kl.10 (skjuts kommer att erbjudas från din ort, tider informerar din ledare om).

Vi har seminarier, äter medhavd lunch och har eftermiddag fylld av aktivitet. När vi närmar oss kvällen blir det kanske lägerbål, gudstjänst, lovsång och gött häng för att sedan vid 22-tiden åka hemåt. Fika och kvällsmat kommer att erbjudas.

Som deltagare får du åka om du är född 2008-2002.

I år är det ju extra viktigt att tänka sig noga för. Vi reserverar oss för att behöva ställa in lägret med kort varsel om restriktioner skulle tvinga oss till detta. Du som deltagare får självklart lägeravgiften tillbaka om så är fallet. Skulle du ha någon form av sjukdomssymtom och därför behöva avboka din plats får du också avgiften tillbaka. Avbokning av andra anledningar kan göras kostnadsfritt fram till en vecka innan lägret börjar – därefter sker ingen återbetalning (förutom vid olycksfall).

Lägerkostnad (resa, mat och aktiviteter): 400 kr
Lägeravgiften betalas in till din förening.

Jag vill med! Hur anmäler jag mig?!

Anmälan sker i två steg. Först berättar du för din ledare att du vill åka med på lägret. Sen fyller du i anmälningsformuläret nedan och betalar lägeravgiften.

Ett mail med mer info om avfärd, packlista och liknande kommer i slutet av juli. Det är därför viktigt att fylla i en fungerande mailadress vid anmälan.

Frågor? Kontakta lägerchef Gabriella Enblom (0703-68 87 45 eller varsas.pastor@telia.com) eller Annie Kirk (0706-41 59 45 eller annie@imkskove.se).

Annie Kirk

Pastor med ungdomsinriktning

070-641 59 45

annie@imkskovde.se

Anton Omnell

Pastor och Församlingsföreståndare

070-321 45 90

anton@imkskovde.se