Ungdomar som håller om varandra i motljus

Fredax

Fredax är vår tonårsgrupp, öppen för alla ungdomar mellan 13-20 år. Vi träffas varje fredag kl. 19-23.  

Vi börjar alltid med att fika tillsammans. Därefter har vi antingen någon form av aktivitet eller bönegrupp tillsammans.  

Bönegrupp: Ibland har vi bönegrupp på Fredax. Utifrån ett specifikt tema, som till exempel Att hantera livetBibeln 101Bön & att höra Guds röstTvivel och mycket annat läser vi några bibeltexter. Sedan pratar vi om vad de här texterna säger om Gud och om livet som människa och kristen. Bönegruppen avslutas alltid med att alla får chans att dela någonting som pågår i det egna livet, och så ber vi för varandra.  

Efter att bönegruppsamlingarna är slut hittar vi på någonting roligt, som att spela brädspel, baka eller leka en lek. 

Aktivitet: Det är viktigt att ha roligt tillsammans, så ibland ligger fokus på det. Då kan vi till exempel spela brädspel, leka lekar, ha pingisturnering, baka eller gå på bio. I mitten av kvällen har vi en kort andakt då vi sjunger lovsång, lyssnar till när någon av ledarna berättar om Jesus och vi får chans att be och tända ljus. Därefter fortsätter aktiviteten och hänget!  

BASE ungdomsmöte: två gånger per termin åker vi till Värsås och går på ungdomsmöte. För mer information, se BASE ungdomsmöte.