Immanuelskyrkan Skövde

Vi vill vara en välkomnande kyrka med Jesus i centrum!

Läs Markus - Möt Jesus

Read More »

Trysil 2018

Skidläger i Trysil 2-6 januari 2018

Välkommen med på Equmenias läger till Trysil 2018

 

Equmenia Skövde och Equmenia Falköping anordnar tillsammans ett skidläger till Trysil. All info finns i texten nedanför eller  i foldern (PDF) som öppnas när du klickar på bilden ovan

 

Äntligen Skidläger!

Nu har du möjlighet att åka med på ett grymt bra skidläger tillsammans med Equmenia i Skövde & Falköping. Återigen åker vi till backarna i nordens bästa skidsystem, Trysil.

I Trysil finns 31 liftar och 67 nedfarter. Trysil består av fyra sammanhängande skidområden, alla med sin egen särprägel. Från de svarta backarna i Høgegga till de röda, blå och gröna backarna vid Skihytta, Trysil Turistsenter och Trysil Høyfjellssenter. Stora barnområden på bägge sidor av fjället vilket garanterar bra skidupplevelser för alla. Den högsta skidåkningen i Trysil är på 1100 meter över havet, den längsta är 5,4 km lång och högsta fallhöjden är 685m. Det finns skidåkning för alla, både nybörjaren och den som vill ha lite tuffare utmaningar.

Gemenskap

Lika viktigt som skidåkningen är gemenskapen. Ett skidläger är perfekt för att lära känna nya vänner och ha riktigt roligt med dem som du redan känner. Dagarna kommer att fyllas av skön skidåkning och på kvällarna blir det lekar, andakt och gött häng.

Boende & Mat

Vi bor i Betaniakyrkan i Østby. Madrasser att sova på finns på plats. Har du allergier så är det viktigt att du skriver det i anmälningsformuläret.

Resan

Vi åker turistbuss upp till Trysil morgonen den 2 januari och är framme på kvällen. Den 6 januari åker vi först skidor och hoppar sedan direkt in i bussen och åker hemåt för att anlända i Skövde ca 21:00.

Pris

Lägret kostar 2800:- I denna summa ingår resa, boende, mat och liftkort. För dig  som hör hemma i Equmenia Skövde ingår också i avgiften medlemskap i föreningen. Som deltagare på lägret gäller Equmenias skadeförsäkring. Behöver du hyra skidutrustning får du 40% rabatt om du bokar och hyr via oss.

Gränskontroll

Eftersom vi åker till Norge behöver du en giltig ID-handling. Pass är att föredra. Är du osäker på vad som gäller se polisens hemsida.

 

Anmälan

Anmäl dig så fort som möjligt! vi har begränsat antal platser och förra året blev lägret fullt.

Lägret är för dig som är född år 2004 eller tidigare. Vi har ett begränsat antal platser, så först till kvarn gäller. Anmälan är definitiv först när lägerkostnaden har kommit in på Equmenia Skövdes bankgiro 5049-2685, senast 9 december.  Avanmälan godtas för sjukdom med läkarintyg – du får då tillbaka inbetalt belopp förutom 500 kr i anmälningsavgift.

Anmälan sker via formuläret nedanför.

Infobrev och en utrustningslista skickas ut per mail i december.

Vid frågor

  • Anton Omnell   070-321 45 90   anton@imkskovde.se
  • Annie Kirk        070-641 59 45   annie@imkskovde.se
  • Oskar Kråklind 073-651 13 35   oskar@mossebergsgarden.se